Aby mohli dva lidé strávit ve stísněném prostoru až 21 dní, musí se na život na palubě pečlivě připravit. Mimo duševní přípravy pilotů (oba ovládají sophrologické techniky) jsou nutné šestihodinové směny při řízení, aby tak každý člen posádky pilotoval část noci. Při určitých fázích letu musí být vzhůru oba dva piloti, např. vyskytnou-li se nějaké problémy nebo při obtížích v komunikaci se střediskem letového provozu nad přelétaným územím.
Piloti jsou oblečeni do syntetického oděvu z mikrovláken nebo ovčích vláken vhodného pro teplotu 15°C, jaká je uvnitř. Když je čas k spánku, odloží si členové posádky, než vlezou do spacáku, část oděvu. Izotermický oblek pro přežití si oblékají jen při hrozícím špatném počasí nebo poruše systému.
Potraviny na palubě jsou čerstvé pro prvních šest až sedm dní, chléb, máslo, med, sýr, obilniny, sušené mléko, předvařená zelenina a předpečené steaky. Na zbytek letu se musí piloti spokojit se sušenou stravou. Na palubě je také 200 litrů pitné vody.